vakbladen en periodieken

Persoonlijke service en eerlijke tarieven.

Studio.

Goede content is de backbone van effectieve communicatie. Goede content prikkelt, verleidt, overtuigt en bindt de lezer. Of het nu gaat om nieuwsbrieven, educatieve uitgaven, magazines of bedrijfspresentaties; ons team kent het redactionele proces van A tot Z. U kunt bij ons onder andere terecht voor journalistieke producties, commerciële copy, eindredactie- en correctiewerkzaamheden

sollicitatie

Stageplaats.

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan het vormen van nieuw talent. Om die reden zijn we ieder half jaar op zoek naar gepassioneerde stagiaires voor een online  en offline stage in de New World Campus in Den Haag. Je maakt onderdeel uit van een hecht en innovatief team en krijgt de mogelijkheid om op creatief vlak bij te dragen in alle stadia van het online en offline realisatieproces. Ben je zelfstandig en heb je een passie voor het vak? Misschien vertellen wij je dan binnenkort alle geheimen van het vak!

– Stageplaats voor aankomende periode is closed

hier wil ik zijn!

Open Sollicitatie (m/v).

Heb je meer te bieden dan we hierboven vragen? En wil je werken bij AZ? Dan kun je altijd vrijblijvend je CV, motivatie en eventueel je portfolio naar ons opsturen. Misschien heb jij wel dat waarvan wij nog niet weten dat we ernaar op zoek zijn!

hier wil ik werken!
az: uw grafisch partner

Verrassend in vele opzichten: professioneel en creatief, flexibel en ambitieus, een team van enthousiaste en creatieve grafici, met ieder zijn eigen specialisme.

Website Content © 2018.

Contact

Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag
Nederland

T (070) 346 73 96
M (06) 17 00 84 79
E info@az-gsb.nl