balloon

Als de inhoud duidelijk is, volgt de vorm van zelf

Belastingrecht voor Bachelors en Masters

Een jaarlijks geactualiseerde boekenreeks met de meest actuele Nederlandse belastingwetgeving, overzichtelijk gepresenteerd voor studenten en professionals.

Opdracht

Basis vormgeving van het gehele binnenwerk, omslag en productie van meerdere serie­gebonden uitgaven voor uitgeverij Convoy.

Indesign leent zich voor een opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst, tabellen, het gebruik van kleur en illustraties. De gekozen vormgeving maakt de studieboeken overzichtelijk en ondersteunt de student bij het leren.

Materials on International & EU Tax Law

De uitgave bestaat uit drie delen, de boeken zijn bedoeld voor studenten en professionals van het internationale en EU-belastingrecht.

Opdracht

Opmaak en vormgeving van de ruim 5.000 pagina’s tellende meertalig
­uitgegeven ­jaarboeken.

Opgemaakt in Adobe Framemaker. De boeken zijn zeer gestructureeerd opgemaakt waarbij de verschillende talen parallel lopen. Framemaker leent zich uitstekend voor omvangrijke uitgaves met sprekende kopregels, voetnoten, formules, tabellen, geautomatiseerde inhoud, registers kruisverwijzingen en illustraties.

Journaal, vba beleggingsprofessionals

Het vba Journaal is een uitgave van de vereniging van beleggingsprofessionals

Opdracht

Het vba Journaal is een uitgave van de CFA Society VBA Netherlands, de vereniging van beleggingsprofessionals en verschijnt vier keer per jaar in een oplage van circa 2.300 exemplaren. Het is een waardevolle informatiebron voor beleggingsprofessionals. Cover illustratie wordt verzorgd door Max Kisman.

Marshall-Smith Syndrome

Een overzicht van goede zorg voor kinderen en volwassenen met het Marshall-smith syndroom en hun naasten.

Productie

Het boek is rijk geïllustreerd, met veel voorbeelden, ­tabellen, ­schema’s, kleur en met veel ­illustraties en foto’s.

Haagsche Rugby Club

80 jaar HRC en al jaren de grootste rugbyclub van Nederland!
Voor dit lustrum hebben wij eerst een Adobe DPS iPad app ontwikkeld en vervolgens een fysiek lustrumboek   

Opdracht

Creeer een mooi overzicht van 80 jaar Haagsche Rugby Club met de een zwaartepunt op de laatste 10 jaar.  Gezien de hoeveelheid beschikbare content is in eerste instantie gekozen voor een iPad app. Indesign leent zich voor de opmaak en de digitale conversie naar een app voor op de iPad.