balloon

Als de inhoud duidelijk is, volgt de vorm van zelf.

Creaties.

Tussen creëen en loslaten bestaat een interessant spanningsveld. In alles wat we doen durven we onze nek uit te steken. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij succesvol werk. Wij werken voor uitgeverijen, instituten, stichtingen, universiteiten, overheid als bedrijfsleven, de financiële markt, educatieve uitgevers en kleinere organisaties.

Waarde creëren.

Wij ontwikkelen logo’s, jaarverslagen, overheidspublicaties, brochures, magazines, boeken, affiches, huisstijlen, websites, die een bijdrage leveren aan een bedrijfs imago.

Creatief en intuitief.

Omdat wij een idee nog niet passend vinden, gaan wij af en toe door tot diep in de nacht... chaotisch? Zó af en toe.... maar het is gebaseerd op de volgende methodiek van: kennismaken, onderzoeken, concepten, ontwerpen en realiseren.

fotomanipulatie_5

Apps - Smartphone, Tablet en Web.

Elke opdracht wordt benaderd volgens een workflow, de waarde wordt groter en duidelijker als we alle stappen kunnen zetten. In de relaties die wordt opgebouwd, groeien we doorgaans samen in een natuurlijke rol.

Salsapalmera website
App ontwerp

Creatieve fotografie.

Wil jij met beeld het juiste gevoel overbrengen? Wij maken effectieve fotomanipulaties gecombineerd met fotografie.

fotomanipulatie_3

Serie.

Fotomanipulatie

fotomanipulatie_2
fotomanipulatie
fotomanipulatie_6

Voorlezen

Het voorlezen van verhalen.

fotomanipulatie_7

The River.

EP Cover.

Portrait.

Fotografie.

Productfotografie.

Scherpe, realistische hoge resolutiebeelden met heldere kleuren en een mooie witte achtergrond. Vrij geknipt voor webshop of voor een advertentie.

az: uw grafisch partner

Verrassend in vele opzichten: professioneel en creatief, flexibel en ambitieus, een team van enthousiaste en creatieve grafici, met ieder zijn eigen specialisme.

Website Content © 2018.

Contact

Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag
Nederland

T (070) 346 73 96
M (06) 17 00 84 79
E info@az-gsb.nl