Het is niet, allemaal gesneden koek

Workshops.

Het is niet allemaal gesneden koek. Dat snappen wij ook. En soms heb je gewoon iemand nodig die je leert het mes vast te houden en er op de juiste manier mee snijden.

workshops

Acrobat Pro 
workflow.

Portable Document Format (PDF) is een bestandsindeling die wordt gebruikt voor het op een betrouwbare manier presenteren en uitwisselen van documenten, onafhankelijk van software, hardware of besturingssysteem. PDF is door Adobe uitgevonden en is nu een open standaard die door de internationale organisatie voor standaardisatie (ISO) wordt gehandhaafd. PDF’s kunnen koppelingen en knoppen, formuliervelden, audio, video en bedrijfslogica bevatten.

Duur: 1/2 dag

meer informatie

Opmaak redactie
workflow.

Uw publicatie kan zo omvangrijk zijn dat eventuele fouten niet een-twee-drie opvallen. Dan is het verstandig de tekst te redigeren voordat hij opgemaakt wordt, omdat (veel) correcties achteraf de productie altijd duurder maken. Deze redactie kan az voor u doen. We werken hiervoor nauw samen met verschillende tekstbureaus.
Hoewel u (als deskundige) waarschijnlijk het best zelf de tekst van uw publicatie kunt schrijven, kunnen er goede redenen zijn om het schrijfwerk uit te besteden. Door onze intensieve contacten met diverse tekstbureaus kunnen wij met u zoeken naar de meest geschikte kandidaat om uw publicatie rond te krijgen.

Duur: 1/2 dag

meer informatie

Incopy
workflow.

Met  LiveEdit Workflow-plug‑ins kunnen schrijvers en editors kopij in InCopy maken terwijl ontwerpers tegelijkertijd in Adobe InDesign de layout maken. Deze workflow bevat containerbestanden voor het samenvoegen van stukken tekst die bij elkaar horen, tools voor het blokkeren van bestanden en meldingstools voor het delen en bijwerken van bestanden in InCopy of InDesign via een gezamenlijk netwerk of in gecomprimeerde pakketten die via e-mail kunnen worden verstuurd.

Duur: 1/2 dag

meer informatie

PDF's voldoen standaard aan de standaarden.

Je kunt erop vertrouwen dat je PDF-bestanden voldoet aan de ISO 32000-standaarden voor de uitwisseling van elektronische documenten, waaronder standaarden voor speciale doeleinden, zoals PDF/A voor archivering, PDF/E voor technische documenten en PDF/X voor afdrukken. Je kunt ook PDF's maken die voldoen aan diverse toegankelijkheidsstandaarden om content beter bruikbaar te maken voor gebruikers met een handicap.

az: uw grafisch partner

Verrassend in vele opzichten: professioneel en creatief, flexibel en ambitieus, een team van enthousiaste en creatieve grafici, met ieder zijn eigen specialisme.

Website Content © 2018.

Contact

Spaarneplein 2
2515 VK Den Haag
Nederland

T (070) 346 73 96
M (06) 17 00 84 79
E info@az-gsb.nl